Bir gizli tarayıcı oyunu daha

Bir gizli tarayıcı oyunu daha

Alternatif tarayıcılar arasında ön plana çıkan Vivaldi, 3.4 sürümü ile kullanıcılarına özel bir oyun sürprizi yapıyor. Vivaldia oyunu direkt olarak tarayıcının içine gömülü şekilde geliyor, yani internete bağlıyken veya çevrimdışı olarak çalıştırılabiliyor. Ayrıca Vivaldi tarayıcısının Android sürümünde de yer alıyor.

Oyun tabii ki üst seviye bir oyun değil, basit bir 2D “koşucu” oyunu. Bu tür oyunlardaki klasik ilerleme mevcut. Koşuyorsunuz, çeşitli kötü adamları vuruyorsunuz.  

Yine de, Microsoft Edge’e gömülü Sörf oyunundan (adres çubuğuna edge://surf yazarak oynanabiliyor) veya Chrome’a gömülü dinozor oyunundan (adres çubuğuna chrome://dino yazarak oynanabiliyor) bir adım ileride olduğu söylenebilir. Vivaldi’de oyuna erişmek için tarayıcı çubuğuna vivaldi://game/ yazmanız yeterli oluyor.

Tarayıcı ile beraber gelen yeniliklerden biri, belli bir tarayıcı sekmesini otomatik olarak yenilemeye almak. Burada minimum aralık 60 saniye olarak belirlenebiliyor. Yenilenen sekmelerin başlığında minik bir animasyon görüntüleniyor.

Eğer halen denemediyseniz, bu alternatif web tarayıcısını https://vivaldi.com/tr/ adresinden indirebilirsiniz.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir