Flight Simulator gerçekten "uçuyor"

Flight Simulator gerçekten “uçuyor”

Microsoft, yakın zamanda tanıttığı popüler oyunu Flight Simulator‘ın rakamlarıyla ilgili bir güncelleme yayınladı. Bir önceki güncelleme, şirketin 1 milyondan Flight Simulator’ın oyuncusu olduğuyla ilgiliyken, aradan geçen 3 ay içinde bu rakam ikiye katlanmış durumda. Yeni yapılan açıklama göre Flight Simulator 2 milyondan fazla oyuncuya ulaşmış durumda.

Hepsi bu kadar da değil. Paylaşılan rakamların devamında oldukça şaşırtıcı bilgiler de var. Microsoft’un açıklama göre oyunu oynayan 2 milyon oyuncu; 3.5 milyar milden fazla yol almış, 50 milyondan fazla uçuş gerçekleştirmiş durumda. Bu mesafeler, Dünya’dan Güneş’e yapılan 19 gidiş – dönüş yolculuğu anlamına geliyor. Microsoft, ayrıca oyunun Twitch’te tam 9.7 milyon saat izlendiğini de açıklamış.

Flight Simulator için önümüzdeki hafta büyük bir güncelleme bekleniyor. Bu güncelleme ile beraber oyuna VR desteği de gelecek.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir