Galaxy S21+ çok net göründü

Galaxy S21+ çok net göründü

Şimdiye dek Galaxy S21 ve Galaxy S21 Ultra hakkında bazı söylentiler duyduk ama Galaxy S21+ hakkında pek bir şey duymadık. Ama bu sessizlik, son derece net sızıntılarla birlikte bitmiş gibi görünüyor. İnternette ortaya çıkan bazı CAD tasarımları, telefonun nasıl görüneceğini ve boyutunu gözler önüne seriyor.

Coverpigtou isimli sitede yayınlanan görüntülerde, tasarımın daha önce diğer Galaxy S21 modellerinden gelen sızıntılara oldukça benzediğini söyleyebiliriz. Arka kamera düzeni yenilikçi bir tasarıma işaret ediyor. Önde ise yine Infinity –O ekranın bulunduğunu görüyoruz.

Sızıntıda, telefonun boyutlarından da bahsediliyor. Buna göre Galaxy S21+, 161.55 x 75.6 x 7.86mm boyutlarında olacak. Bu da, telefonun 6.8 inç’lik bir ekranla geleceğini söylüyor.

Coverpigtou, sızan görüntülerden bir de video hazırlamış durumda. Bu videoyu da, hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Complete look of Samsung Galaxy S21 Plus / S30 Plus (based on leaked CAD drawings)Complete look of Samsung Galaxy S21 Plus / S30 Plus (based on leaked CAD drawings)Dimensions and more details here: (in collaboration with @xleaks7). Subscribe for more content! *resharing without giving a credit to CoverPigtou is prohibited

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir