Galaxy Z Flip 3'ten yeni video

Galaxy Z Flip 3’ten yeni video

Samsung, bu sene katlanabilir akıllı telefon portföyünü genişletecek. Şirketten en az 2 katlanabilir telefon daha görmeyi beklediğimiz yıl içinde Galaxy Z Flip 3 de tanıtılacak. Hatta Z Flip 3’e oldukça yakınız. Galaxy Z Flip 3’ün 3 Ağustos‘ta piyasaya çıkması bekleniyor ve fiyatı ise 1400 ABD Doları şeklinde olacağı söyleniyor. Galaxy Z Flip 3’ün Türkiye fiyatı tahminini size bırakıyoruz.

Samsung’un bu yeni telefonu hakkında uzun bir süredir sızıntılar vardı. Hala da söylentiler sürüyor. Telefonun daha önce işlenmiş render görüntülerine ulaşmıştık. Bu defa ise canlı kanlı videosu sızmış durumda.

#Exclusive - Samsung Galaxy Z Flip 3 Revealed Through Leaked Render Images Ahead of Launch#Exclusive – Samsung Galaxy Z Flip 3 Revealed Through Leaked Render Images Ahead of LaunchExclusive – Here’s an exclusive look at the upcoming Samsung Galaxy Z Flip 3 ahead of it’s launch. We’ve partnered with noted leakster @Onleaks to bring you the exclusive video of the upcoming Samsung Galaxy Z Flip 3. Follow Giznext.com for the latest news, reviews and updates from the world of gadgets Website – Facebook – Instagram – Twitter – Linkedin – Whatsapp – Telegram –

Hemen yukarıda görebileceğiniz videoda, Galaxy Z Flip 3’ü tüm yönleriyle görmek mümkün. Telefonun kapakları açıldığında ve kapalı konumda olduğunda nasıl görüneceği, arkasındaki ikincil ekranı ve iç yüzeydeki ana ekranı ile kameraları videoda net şekilde görülüyor.

Farklı renk seçenekleriyle dikkat çeken telefonda orman yeşili, mor, sarı ve siyah renk seçenekleri bulunduğu ifade edilirken, telefonun arka yüzeyindeki malzemenin ışığa göre renk değiştireceği ve gökkuşağı şeklinde renk deseni yaratacağı da iddia edilenler arasında.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir