Galaxy Z Fold 3'te S Pen sürprizi

Galaxy Z Fold 3’te S Pen sürprizi

Samsung’un Ağustos 2021’de Galaxy Z Flip 3 ile birlikte Galaxy Z Fold 3‘ü piyasaya sürmesi bekleniyor. Lansman etkinliği öncesinde, tasarımıyla birlikte cihazın çoğu özelliği ve teknik özellikleri internete sızdı. Ve artık, Galaxy Z Fold 3’ün Samsung’un S Pen destekli ilk katlanabilir telefonu olacağı doğrulanabilir.

Galaxy Z Fold 3’ün ABD sürümü (SM-F926U ve SM-F926U1) bugün erken saatlerde FCC sertifikasını aldı ve destekleyici belgeler birçok heyecan verici bilgiyi ortaya çıkartıyor. Katlanabilir akıllı telefon 5G (mmWave ve 6GHz altı), 4G LTE, CDMA, Wi-Fi 6, Bluetooth, NFC ve UWB özelliklerine sahip olacak. Ayrıca Samsung’un S Pen desteğiyle gelen ilk katlanabilir akıllı telefonu olarak da öne çıkacak.

Bunların yanı sıra 9W Qi kablosuz şarjı ve ters kablosuz şarj desteği de sunulacak.

Ancak, S Pen cihazla birlikte gelmeyebilir ve telefonda kalemi saklamak için özel bir yuva olmayabilir. Samsung, Galaxy S21 Ultra gibi Galaxy Z Fold 2 için de S Pen yuvası içeren ek bir kılıf satabilir.

Daha önceki haberlere bakıldığında ise karşımıza şunlar çıkıyor: Galaxy Z Fold 3, 6,2 inçlik bir kapak ekranına (Süper AMOLED Infinity-O) ve 7,5 inçlik Süper AMOLED katlanabilir ekrana sahip olacak. Her iki ekranın da 120Hz yenileme hızına ve HDR10+ özelliğine sahip olduğu söyleniyor. Telefon bir Snapdragon 888 işlemci, 12GB/16GB RAM, 256GB/512GB depolama, stereo hoparlör ve resmi bir IP derecesi ile donatılmış olarak sunulabilir.

Galaxy Z Fold 3’ün Galaxy Z Fold 2’den %20 daha ucuz olabileceği de daha önce bildirilen bilgiler arasındaydı.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir