Instagram ve Messenger çöktü

Instagram ve Messenger çöktü

Facebook, yaptığı açıklama ile Messenger ve Instagram hizmetlerine erişim  sorunu yaşandığını doğruladı. Yaşanan sorunun daha çok Avrupa genelini etkilediği söylenirken, farklı bölgelerden de bazı şikayetler geldiği rapor ediliyor. Ülkemizde de bazı bölgelerde Instagram konusunda sorun yaşanıyor.

Facebook, gelen şikayetlerin daha çok Messenger konusunda olduğunu söylerken, Instagram için gelen şikayetlerin daha az olduğunu belirtiyor.

Instagram Çöktü

Saat 13.00 civarında başlayan sorun, şu an da devam ediyor gibi görünüyor. Yukarıdaki haritada, son 3 saate yaşanan sorunların hangi bölgelerde yoğunluk kazandığını görebilirsiniz. Haritaya bakılırsa sorun, daha çok Polonya, Macaristan, Bulgaristan, Belçika, Danimarka  ve Yunanistan’da görülüyor. Ancak Avrupa genelinde diğer pek çok ülkede de sorun yaşayan bölgeler bulunuyor.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir