Korona aşısı için şaşırtıcı kutlama

Korona aşısı için şaşırtıcı kutlama

COVID-19 için ümit verici aşılar gerçek olmaya başladığında, birçok kişi bunu kutlamak istedi. Güney Almanya’daki bir pilot ise daha iyisini yaptı ve havada 1.500 metre yükseklikte uçarken, uçağıyla gökyüzünde 70 kilometre uzunluğunda bir şırınga çizdi.

AFP’ye göre, 20 yaşındaki amatör pilot Samy Kramer, COVID-19 aşısının Almanya ve Avrupa’nın geri kalanında kullanıma sunulmasının başlangıcını kutlamak için Noel’den hemen önce Almanya’nın güneybatısında Baden-Wuerttemberg’in yukarısındaki rotasını dikkatlice planladı.

Kramer, bir Diamond DA-20 Katana uçak kullanarak 1 saat 40 dakikadan biraz fazla süren ve yaklaşık 280 kilometre kat eden bir uçuş için gökyüzüne çıktı, tasvirini oluşturmak için 90 derecelik dönüşler yaptı, tüm yolculuk Flightradar24 tarafından kaydedilince, ortaya yukarıdaki görüntü çıktı. 

windows 8.1 satın al

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir