Oppo Reno 5'ten kötü haber

Oppo Reno 5’ten kötü haber

Oppo, Reno 5 telefon serisini tanıttı tanıtmasına ama eğer bu telefonlardan satın almak istiyorsanız, size kötü bir haberimiz var. Firmanın TechRadar’a yaptığı açıklamaya göre Reno 5 Avrupa’ya gelmeyecek. Bu açıklamanın tüm Reno 5 serisini kapsadığı tahmin ediliyor.

Oppo Reno 5 serisinin sunulacağını bildiğimiz tek pazar, şimdilik Çin olarak gözüküyor. Firmanın telefonları zaten genellikle ABD’ye sunulmuyordu ve artık Avrupa’nın da yeni telefonlara kavuşmayacağını öğrenmemizle beraber, geriye çok fazla büyük pazar kalmıyor.

Oppo Reno 5’in Avrupa’ya gelmeyecek olmasının, mevcut Oppo Reno 4 ve Oppo Reno 4 Pro‘ya yakın özelliklerde olması sebebiyle çok büyük bir kayıp olmadığı söylenebilse de, üzücü olduğu kesin. Ayrıca üst seviye bir Oppo telefonlar isteyenler için Oppo Find X2 serisi ve yeni Oppo Find X3 serisi muhtemel seçenekler olarak gözüküyor.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir