12 yaşında ama yaptığı inanılmaz

Samsung Galaxy Z Fold 2’yi durdurdu

Şimdilerde Samsung’un bir sonraki katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold 3‘ün tanıtılmasını bekliyoruz. Yeni katlanabilir modelin eli kulağındayken, selef modeller olan Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Fold ve öte yandan Galaxy Z Flip 5G modellerinin de satışına devam ediliyor. Ancak ABD’de satışlarda bir gariplik var. Zira Samsung, mağazadan Galaxy Z Fold 2 satışlarını kaldırmış durumda.

ABD’den gelen haberlere göre Samsung, Galaxy Z Fold 2 satışlarını sonlandırdı. Ancak buna karşın daha önceki modeller olan Galaxy Z Fold ve Galaxy Z Flip 5G modellerinin satışlarını sürdürüyor. Bunun, Samsung’un katlanabilir akıllı telefon serisine yönelik planlarının bir parçası olduğu düşünülüyor.

Galaxy Z Fold 3 için artık sadece 1 ay kaldı. Ağustos ayında tanıtılması ve hemen akabinde de piyasaya çıkması beklenen Galaxy Z Fold 3’ü takiben Galaxy Z Flip 3 de tanıtılacak. Bu nedenle Samsung, özellikle Galaxy Z Fold 2’nin sevkiyatları yerine tüm enerjisini Galaxy Z Fold 3’e ayırmak istiyor olabilir.

Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3’ün fiyatları ve Türkiye satış tarihi de henüz netlik kazanmış değil. Belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız.

Tekno Haberin

TeknoHaberin.com sitesi içerisinde güncel hayata dair bir çok konu hakkında bilgi edinebileceğiniz geniş kapsamlı blog sitesi. Sitemizdeki tüm içerikler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Oluşabilecek problemlerden teknohaberin.com sitesi sorumlu tutulamaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir